Hozzávalók
- 6 db zsír nélküli sonka szelet / magyar országon gép sonka
- 6 evőkanál majonéz
- 6 evőkanál reszelt torma / kb 10 dkg
- 1 db.alma
- 1 db.kisebb zeller gumó
- 1 db.zöld paprika / nem erős
- só
Elkészítése
- fogom az almát jól megmosom,meg hámozom,majd apró kicsi kockára vágom,természetesen előtte távolítsuk el a magházakat / csumát /
csuma
valamely gyümölcs csutkája vagy kocsánya (pl: szőlőnek a szemektől megfosztott kocsánya)
- a zellerrel és a zöldpaprikával ugyan úgy csinálok mint az almával,apróra kockázom
- közben a tormát össze keverem a majonézzel és össze keverem az apróra kockázott hozzávalókkal,ízesítem sóval,esetleg egy pár csepp citrom lével,ami tompítja a torma erősségét
- megfogom a sonka szeleteket,és egyenként megtöltöm a masszával,majd felgöngyölöm mindegyik megtöltött sonka szeletet,saláta ágyon kínálom,friss kenyér szeletkékkel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése