Aniko Polgar | 2011. november 23. 18:35 |
Hogy szomjasak se maradjunk:
1 bögre viz
1 bögre cukor
1/2 kg cranberry (áfonya, ribizli, vagy ami tetszik)
1 vaniliás cukor
Felforralni és amint megpattannak az erdei bogyók tűzről levenni. Hozzáadni egy üveggel a kedvenc tiszta likőrünkből (vodka, gin, pálinka, tequila, stb). 4 napra hűtőbe tenni, majd leszűrni. Jégkockával, szódavizzel , tonikkal kitűnő!
Köszönjük Anikó!!!!::)))))))))))))))))
1 bögre viz
1 bögre cukor
1/2 kg cranberry (áfonya, ribizli, vagy ami tetszik)
1 vaniliás cukor
Felforralni és amint megpattannak az erdei bogyók tűzről levenni. Hozzáadni egy üveggel a kedvenc tiszta likőrünkből (vodka, gin, pálinka, tequila, stb). 4 napra hűtőbe tenni, majd leszűrni. Jégkockával, szódavizzel , tonikkal kitűnő!
Köszönjük Anikó!!!!::)))))))))))))))))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése