Hozzávalók
- 35 dkg csirkemáj
- 5 dkg kapribogyó (ecetes)
- 1/2 pohár vinsanto (édes fehérbor)
- 1 db lilahagyma
- 2-3 dkg szardella (olajos)
- ek extra szűz olíva olaj
Elkészítés
Tisztítsuk és mossuk meg a csirkemájat. Az apróra vágott hagymát pirítsuk meg olajon, miközben a hagyma már pirul, adjuk hozzá a csirkemájat. Amikor a csirkemáj félig megpirult adjuk hozzá a fél pohár vinsanto-t (édes fehérbor is megfelel) és közepes lángon főzzük kb. 20 percig, úgy hogy amikor szükséges adjunk hozzá egy kis vizet. Amikor megfőtt akkor a májat törjük össze,(turmixszoljuk). Ezután adjunk hozzá egy kis olíva olajat és a darált kapribogyót.
Pirított kenyérrel tálaljuk.
Pirított kenyérrel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése