Antipasto rustico
Hozzávalók
- 4 szelet Kenyér (ciabatta, egyéb)
- 5 ml paradicsomlé
- 20 dkg tonhal (olajos)
- 10 dkg szalonna (olasz tipusú)
- 10 kg hagyma
- 2-3 ek extra szűz olíva olaj
- 2-3 kávéskanál borecet
- 2-3 csipet só
- 2-3 csipet bors (őrölt)
Elkészítés
- A kenyereket tépjük kisebb darabokra és locsoljuk meg paradicsomlével.
- Adjuk hozzá a tonhalat és a lereszelt hagymát.
- meg olíva olajjal, egy kevés borecettel, sózzuk, borsózzuk.
- Keverjük össze és a vékonyra szeletelt szalonnát tegyük rá.
- Hagyjuk pihentetni kb. 6 órán át.
- Jöhet a tálalás:))))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése