Sziszi konyha 2.

Kellemes időtöltést kívánok neked .Köszönöm amiért megnézted a blogot.Remélem találtál kedvedre valót a receptek között.Ha gondolod,nézzél be a másik blogomra is.http://sziszikonyha2.blogspot.hu

2012. július 27., péntek

Borjúmáj velencei módra-------------Fegato alla Veneziana

nos én azt gondolom,sőt állítom,hogy a magyar resztelt máj az sokkal ízletesebb,és finomabb,de ugye ízlések és pofonok...........


Hozzávalók

  • 60 dkg borjúmáj
  • 50 dkg hagyma
  • 1/2 pohár extra szűz olíva olaj
  • 3 dkg vaj
  • 1 ek aprított petrezselyemzöld
  • dkg só

Elkészítés

A felkarikázott hagymát, a petrezselymet, a vajat olajon süssük egy edényben lefedve kb. 20 percig, amíg a hagyma megpuhul. Vegyük a hagymát és a petrezselymet majd tegyük bele a szeletelt májat. Erős tűz felett süssük néhány percig, majd adjuk hozzá a hagymát. Ízlés szerint ízesítsük, majd tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: