Hozzávalók
- lédús narancs,mandarin
- grapefruit
- banán
- kivi
- licsi
- citrom
- savanykás ízű alma
- virág méz
Elkészítés
- a gyümölcsöket megmosom,a citrom kivételével,meghámozom, magvakat,illetve a magházukat eltávolítom
- a grapefruitot különleges elbánásban részesítem,amikor a héjától megszabadítottam,utána a figyelmemet a gyümölcsön lévő fehér belső héjra fordítom
- ezt is le kel szednem a gyümölcsről,ha ezt nem teszem meg akkor keserű marad a grapefruit,ha viszont csak a natur grapefruit húst használom akkor,láss csodát édes a grapefruit is
- minden gyümölcsöt feldarabolok,és egy salátástálba teszem
- a citromot ketté vágom a levét egy tálba csavarom,majd ebbe teszek mézet és jól össze keverem az alkotó elemeket,az így kapott "öntetet" a már előkészített darabolt gyümölcsökre öntöm,óvatos mozdulatokkal össze keverem
- kisebb kelyhekbe helyezem, és így kínálom fogyasztásra a vendégeknek
- lehet vétkezni........egy kis tejszínhabbal,amit a tetejére halmozok a salinak
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése