nem is tudom,de igen csak érdekes egy eledel,hiszen a répa édessége,és a hús szárazsága.....de valahogyan mégis összhangot teremtenek egymással...........szóval tűzhelyre fel...........
Hozzávalók:
- 1 egész csirkemell,amit szépen felszeletelek
- 10 dkg liszt
- 3 db tojás
- 3 db sárgarépa
- só
- bors /őrölt/
- olaj a sütéshez
- a csirkeszeleteket,óvatosan enyhén ki klopfolom,enyhén sózom,borsozom
- megforgatom a lisztben,a felvert tojásban,és jöhet a répa bunda....
- a sárga répát a tisztítást követően durvára reszelem,és ebben a reszelékben forgatom meg utoljára a csirkemell szeleteket,és legvégül a tenyeremmel jól belenyomkodom a répát a húsba
- jöhet a forró olaj,mindkét oldalát átsütöm a répás húsnak,enyhén ropogósra........elkészült
- jöhet a tálalás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése