hozzávalók
- 0.5 kg penne tészta
- 1 ¾ csésze di pomodoro passata vagy jó paradicsomszósz
- 2 evőkanál peperoncino (durvára őrölt erős piros paprika - vagy 2 kis friss csípős paprika)
- 2 gerezd fokhagyma, aprítva
- 4 evőkanál olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem , felaprítva
Elkészítés
- Főzzük a tésztát forrásban lévő sós vízben.
- Eközben, egy serpenyőben, közepes lángon, és a 2 evőkanál olívaolaj, a fokhagyma pirított együtt peperoncino egy perc múlva (vigyázzatok, mert nem akarjuk megégetni a fokhagymát).
- Adjuk hozzá a paradicsomot és a maradék 2 evőkanál olívaolaj. Hagyja, hogy a mártást főzzük körülbelül 5 percig, egészen addig, amíg a tészta al dente.
- Szűrd le a tésztát, és dobd rá a mártást,gyorsan keverjük meg, hozzáadjuk a petrezselymet, és a pennét,már is kész az all'arrabbiata ,lehet felszolgálni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése