Hozzávalók
- 40 deka csirkemell
- 2 dl főzőtejszin
- 1 kis pohár tejföl
- só
- frissen őrölt feketebors
- 5 deka liszt
- 2 darab paprika
- 2 darab paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 csomag penne rigate / orsó tészta /
Elkészítés:
- A csirkemellet falatnyi kis kockára vágom, de előbb kissé kiklopfolom. Ízlés szerint sózom, borsozom, és beleforgatom lisztbe.
- Kevés forró olajon hirtelen átsütöm, így olyan lesz, mintha panírozva lenne. Kiszedem,és melegen tartom.
- Mártáshoz az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, beleteszem az apróra vágott paprikát, paradicsomot és fokhagymát.
- Fűszerezem ízlés szerint sóval, borssal, majd lisztes tejföllel behabarom, és főzőtejszínnel sűrűre felfőzöm.
- A tésztát kifőzöm,és amit már annyiszor írtam, AL DENTE fog keményre.
- Tálalom,és jó étvágyat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése