Egyszerűen nagyszerű,aki ezt kitalálta...na az volt a nem semmi.
Hozzávalók:
X mennyiségű főtt tojás
petrezselyem aprítva
fehér őrölt bors
majonéz vagy tejföl
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat,várjunk míg kihűlnek.
Pucoljuk meg a főtt tojásokat,egy éles késsel óvatosan vágjuk ketté a tojásokat ( hosszanti irányba).
Óvatosan emeljük ki a megfelezett tojások sárgáját,tegyük egy tálba,adjuk hozzá az aprított petrezselymet,fűszerezzük az őrölt fehér borssal,és pürésítsük egy villa segítségével.
Amint össze kevertük,pürésítettük,jöhet a vissza töltögetés,amit egy teás kanál segítségével elvégezhetünk...pontosabban,a meghagyott főtt felezett tojásfehérjékbe,vissza töltjük a masszát amit kikevertünk.
El is készültünk a művel,fogyasztásig,mehetnek a hűtőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése