na ezek nem semmi vendégváró falatkák,de akár lehetnek, az étkezés befejezését kísérő ékkövek is...............és most úgy is itt az eper szezon........
Hozzávalók
- 50 dkg eper
- 25 dkg lágy / puha /kecskesajt
- 2 evőkanál tejföl / ha ez nincsen,akkor használj mascarpone-t /
- 10dkg sós mandula
- 3 szál friss kakukkfű
Elkészítés
- az epret megmosom,lecsöpögtetem,és kettévágom az eper szemeket
- a mandulát éles késsel felaprítom
- sajtot,tejfölt / mascarpone /tálba rakom,és jól összekeverem
- a kakukkfüvet lemosom,megszárítom,majd leszedem a levélkéket a száráról,késsel felaprítom
- megfelelő mennyiségű sajtkrémet halmozok minden félbevágott epeszemre,megszórom mandulával,és díszítem az apróra vágott kakukkfűvel
hurrá.....................
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése