Hozzávalók a puliszkához:
1 l víz
0,5 dl olaj
25 dkg kukorica/málé/dara
csipetnyi só
Hozzávalók a tokányhoz:
1 kg csontos disznókaraj
2 evőkanál étolaj
0,5 kg füstölt kolbász
0,5 kg füstölt oldalas
só, bors ízlés szerint
egy gerezd fokhagyma
4 db tojás /ezekből lesz a tükörtojás/
0.5 kg juhtúró/ a tálaláshoz/
1 csokor friss petrezselyem apróra vágva
Tálaláshoz............
fejenként 1 evőkanál juhtúró
fejenként 1 tükörtojás
fogyasztás előtt,meghintem a kiszedett adagokat a friss apróra vágott petrezselyemmel
Ital ajánlat:száraz fehér borok,vagy Rose....pl Tihanyi Kékfrankos
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése