Töltött jalapeno:
- 20 jalapeno
- krémsajt
- bacon szalonna
- tűzhely
1. A jalapenót hosszában kettévágjuk, kimagozzuk és kivágjuk az ereit. (Ez utóbbi lépés nem kötelező, ha vendégeink szeretik a csípőset, maradjanak. Erek nélkül az ételnek enyhén pikáns íze lesz.)
2. A félbevágott paprikákat megtöltjük krémsajttal.
3. Beletekerjük őket bacon szalonnacsíkokba és összetűzzük a göngyölegeket fogpiszkálóval
4. Betesszük őket 190 celsius fokos sütőbe 25-31 percre.
5. A végén betesszük a paprikákat a szánkba. Frissen a legjobb. Fogyasztás előtt távolítsuk el a fogpiszkálókat!
- 20 jalapeno
- krémsajt
- bacon szalonna
- tűzhely
1. A jalapenót hosszában kettévágjuk, kimagozzuk és kivágjuk az ereit. (Ez utóbbi lépés nem kötelező, ha vendégeink szeretik a csípőset, maradjanak. Erek nélkül az ételnek enyhén pikáns íze lesz.)
2. A félbevágott paprikákat megtöltjük krémsajttal.
3. Beletekerjük őket bacon szalonnacsíkokba és összetűzzük a göngyölegeket fogpiszkálóval
4. Betesszük őket 190 celsius fokos sütőbe 25-31 percre.
5. A végén betesszük a paprikákat a szánkba. Frissen a legjobb. Fogyasztás előtt távolítsuk el a fogpiszkálókat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése